Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Καλησπέρα σας!

Καλωσήρθατε στο blog μας. Και ναι, θα πείτε οτι είναι ενα ακόμα ελληνικό blog με θέμα τον γάμο. Οτι, ΟΚ, θα γράφουμε για τις τάσεις στα νυφικά το 2011, για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για ενα θρησκευτικό γάμο, για τα έθιμα γύρω απο τον γάμο κλπ κλπ. Χωρίς να λέμε οτι όλα αυτά δεν είναι χρήσιμα, αναγνωρίζουμε οτι έχουν ήδη καλυφθεί απο άλλα portal με θέμα τον γάμο. Σκοπός μας εδώ είναι να σας δώσουμε διαφορετικές, πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στην εμπειρία μας στο χώρο των νυφικών και της οργάνωσης γάμου, ώστε ο γάμος σας να ξεχωρίσει.

Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι δικές σας ιδέες! Ο λόγος που κάναμε αυτό το blog και δεν αρκεστήκαμε στο www.pinkcloud.gr που είναι και η επίσημη ιστοσελίδα μας, είναι γιατί μας ενδιαφέρει πολύ να ακούμε τη δική σας γνώμη! Κι όταν μιλάμε για εσάς, δεν εννοούμε μόνο τις υποψήφιες νύφες. Το feedback που θα πάρουμε απο τον καθένα σας είναι πολύτιμο.

Επειδή όμως είναι αργά, και η εβδομάδα μας θα έχει πολύ τρέξιμο.. -παραλαμβάνουμε μέρος της νέας μας συλλογής νυφικών για το 2011 απο το Παρίσι, και εξετάζουμε να ανοίξουμε το 2ο Pink Cloud Concept Store στην Αθήνα-, εδω σας καληνυχτίζουμε!

Φιλιά πολλά!!

The Pink Cloud Girls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου