Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Χρόνια πολλά!!!

Καλή χρονιά σε όλους και όλες! Χρόνια πολλά!

Πως περάσατε; Ελπίζουμε να ξεκουραστήκατε μαζί με αγαπημένους σας ανθρώπους και να γεμίσατε μπαταρίες. Όσες ετοιμάζετε τον γάμο σας μέσα στο 2011, σιγά σιγά μπαίνετε σε πιο έντονους ρυθμούς προετοιμασιών. Ευχόμαστε να τις απολαύσετε και να μην αφήσετε το άγχος να υπερισχύσει σε αυτές τις τόσο χαρούμενες στιγμές!
Εμείς είχαμε λίγο ελεύθερο χρόνο και με πολύ αγωνία διαβάσαμε το καινούργιο βιβλίο του Κωστάκη Ανάν "Το ουράνιο Talk Show" απο τις εκδόσεις Βαβέλ. Ό,τι και να πούμε για αυτό το βιβλίο είναι λίγο. Το σίγουρο είναι οτι θα ξεφύγετε τελείως αν το διαβάσετε. Ο Κωστάκης σίγουρα δεν μας απογοήτευσε. Το αντίθετο. Η αναμονή άξιζε. Το καλύτερο όμως είναι οτι, μέσω του κεντρικού του ήρωα, ο συγγραφέας αναφέρεται σε ενα ελληνικό γάμο, τον οποίο και περιγράφει απο την σκοπιά του κουμπάρου, και τον χωρίζει σε 3 μέρη: τον γάμο, το δώρο του κουμπάρου στο ζευγάρι, και το τρίτο και πιο απίθανο κομμάτι: "πλάνα απο το ταξίδι του μέλιτος".


Δεν θα παραθέσουμε την περιγραφή ούτε μέρος αυτής γιατί χάνεται η μαγεία να τη διαβάζεις από το ίδιο το βιβλίο (εξάλλου δεν έχουμε την άδεια του συγγραφέα!) αλλά σας προτρέπουμε να πάρετε το βιβλίο και να αναλογιστείτε: μήπως οι γάμοι που έχω πάει έχουν πολλά κοινά με αυτόν που περιγράφεται;; και τι μπορώ να κάνω για να μην είναι ο δικός μου γάμος ίδιος με όλους τους άλλους;; -εργασία για το σπίτι!-.

Πολλά φιλιά,

Pink Cloud

Υ.Γ Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 στο Φλοράλ (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια):
Οι εκδόσεις Babelart παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Kωστάκη Ανάν «Το Ουράνιο Talk Show». Για το βιβλίο θα μιλήσει η εκδότρια του περιοδικού mov, Νίκη Τζούδα και αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Γιάννης Στεφόπουλος. Στις 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου