Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Τα νυφικά μας σε πασαρέλα!

Όλες όσες έχετε έρθει για πρόβα σε εμάς, θα έχετε καταλάβει οτι είμαστε απο τους λίγους Οίκους νυφικών που διαθέτουν για πρόβα όλα τα μοντέλα που βρίσκονται σε φωτογραφίες στο site, καθώς και αρκετά ακόμα που δεν έχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας. (οι φωτογραφίες του site αργούν να φορτώσουν, οπότε χρειάζεται λίγο υπομονή! Ευχαριστούμε πολύ!)

Μας αρέσει όταν έρχεστε θέλοντας να δοκιμάσετε συγκεκριμένα κομμάτια που σας έχουν κάνει εντύπωση μέσα απο τις φωτογραφίες (άσχετα αν στη συνέχεια καταλήγετε σε τελείως διαφορετικά νυφικά), και γι'αυτό το λόγο δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να σας απογοητεύσουμε λέγοντας σας "Α, αυτό δεν υπάρχει..."  "Μμμ.. αυτό το διαλέξαμε επειδή μας άρεσε σαν κομμάτι ώστε να εμπλουτίσει τη σελίδα μας, αλλά δεν είναι διαθέσιμο εδώ..." κι άλλα τέτοια απογοητευτικά!

Σήμερα, είπαμε να ανεβάσουμε κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίες από πασαρέλα που έγινε το καλοκαίρι κατά την παρουσίαση των Collection νυφικών του 2011. Όλα τα κομμάτια που θα δείτε μπορείτε να τα βρείτε στην Pink Cloud και αποτελούν μέρος της συλλογής Grandeur. Για μεγέθυνση κλικάρετε τη φωτογραφία.

Το πρώτο κομμάτι είναι ένα ελαφρύ νυφικό σε άλφα γραμμή από μεταξωτό ιβουάρ ταφτά, και διακριτικό κέντημα στο μπούστο. Το συγκεκριμένο νυφικό είναι κατάλληλο για γαμοβάφτιση (sic όρος για το διπλό μυστήριο γάμου και βάφτισης που συνηθίζεται πολύ τελευταία), αφού δεν θα βαρύνει τη νύφη-μανούλα και έτσι θα μπορέσει να απολαύσει και τα δύο μυστήρια.

Νυφικό Pink Cloud 2011
 

Το επόμενο νυφικό είναι αρχαιοελληνικού στυλ, απο μουσελίνα. Κατάλληλο για καλοκαιρινό αέρινο γάμο σε νησί ή σε παραθαλάσσιο μέρος. Αρμόζει και σε πολιτικό και σε θρησκευτικό γάμο:Το επόμενο κομμάτι είναι απο σουά σοβάζ, κ έχει εκπληκτική πλάτη! Τολμήστε όσες πιστεύετε οτι μπορείτε να το υποστηρίξετε!


Το τελευταίο κομμάτι, είναι ένα φόρεμα σε off-white απόχρωση. Το μπούστο είναι δαντέλα ενώ το μέρος της φούστας αποτελείται από ασύμμετρα φύλλα και βολάν οργάντζας. Επίσης πολύ ελαφρύ κομμάτι που μπορείτε να βρείτε στη Pink Cloud.Νυφούλες του 2011, ελπίζουμε να σας δώσαμε κάποιες ιδέες για το ένα τέλειο νυφικό look! Η απόφαση τώρα είναι δική σας!

Πολλά φιλιά,

Pink Cloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου