Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Φορέματα αποφοίτησης στη Pink Cloud!

Φόρεμα αποφοίτησης! Αλλάζει, όσο αλλάζουν οι δεκαετίες... Κάποτε χρησιμοποιούσαν κυρίως κρεπ υφάσματα για τα μακρυά φορέματα. Τώρα κυριαρχεί η μεταξωτή μουσελίνα που δίνει ένα πιο αέρινο και νεανικό αποτέλεσμα.

Πως όμως θα φροντίσεις να έχεις μια ξεχωριστή εμφάνιση χωρίς όμως να το παρακάνεις στην υπερβολή; (ας αφήσουμε τον γάμο για την επόμενη δεκαετία.. τώρα είσαι 18 και πρέπει να ντυθείς σαν να είσαι 18..).

   Στη Pink Cloud έχουμε ξεκινήσει από φέτος και ήδη ετοιμάζουμε ξεχωριστά φορέματα για το Commencement του Anatolia και την αποφοίτηση του Μαντουλίδη. Φυσικά, προσέχουμε κάθε μία από τις κοπέλες που μας έχουν ήδη εμπιστευθεί να έχει μια εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση και να μη "βγει" ίδια ή παρόμοια στην αποφοίτηση. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την πατήσετε όπως η Brenda και η Kelly στο Spring Dance του Beverly Hills 90210, όπου και οι δύο φορούσαν ακριβώς τα ίδια!Όπως και να 'χει, σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το πως έχετε ονειρευτεί το πρώτο λευκό σας φόρεμα! Εμείς είμαστε εδώ για να το κάνουμε πράξη!

Καλό Σ/Κ!

Pink Cloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου