Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Συναντήσαμε τη Miss France 2011 και... φέρνουμε το νυφικό της στη Θεσσαλονίκη!

Στα Show που παρακολουθήσαμε φέτος στο Παρίσι, πέσαμε πάνω στη Miss France 2011, Laury Thilleman. Η Laury, είναι μια εντυπωσιακή αθλητική κοπέλα που αντιπροσώπευσε τη Βρετάνη στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss France στη Γαλλία και κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο.

Η Laury σε επίσκεψή της στη Γαλλική Αεροπορία
Διαβάζοντας το νέο λεύκωμα του "δικού μας" Νίκου Αλιάγα


Σε αντίθεση με την χώρα μας όπου ο διαγωνισμός ομορφιάς κάθε χρόνο αποκτά και λιγότερη σημασία, στη Γαλλία παρακολουθείται από πάρα πολλούς Γάλλους. Αν ρωτήσεις τον μέσο Γάλλο, θα ξέρει να σου πει την εστεμμένη της τρέχουσας χρονιάς με ευκολία. Η Miss της κάθε χρονιάς έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα: από την επίτιμη παρουσία της στο ποδηλατικό Tour de France μέχρι επισκέψεις σε διάφορα φιλανθρωπικά gala, αθλητικά γεγονότα κλπ.

Στο διαγωνισμό Miss Universe 2011
Διασκεδάζοντας στα πλαίσια του Miss Universe 2011


Στα πλαίσια λοιπόν της επίσκεψής μας στις πασαρέλες νυφικών στο Παρίσι, τον Ιούνιο 2011, είδαμε τη Miss France να φοράει ένα υπέροχο νυφικό και να υπογράφει αυτόγραφα. Ήταν ομολογουμένως πολύ λαμπερή στο συγκεκριμένο νυφικό, αλλά όχι τυχαία: ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό με άψογη εφαρμογή. Τη βγάλαμε λοιπόν ένα μικρό ερασιτεχνικό βιντεάκι το οποίο και δημοσιεύσαμε στο youtube.Από εκεί και πέρα πολλές φίλες μας, μας ρώτησαν αν έχουμε στη συλλογή μας το εν λόγω νυφικό.

Μετά από τόσο ενδιαφέρον απ'τη μεριά σας για αυτό το ιδιαίτερο νυφικό, αποφασίσαμε να το συμπεριλάβουμε, αν και αργά, στη συλλογή Grandeur 2012. Θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή τέλος Μαρτίου, και ελπίζουμε να σας αρέσει τόσο από κοντά, όσο και από το video!


Πολλά φιλιά και... καλές πρόβες!

Pink Cloud

1 σχόλιο: