Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Φορέματα αποφοίτησης 2013 στη Pink Cloud!

Καλησπέρα σας!

Μπήκε ο Μάης, και παράλληλα με τη τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, είμαστε στη τελική ευθεία για τις προετοιμασίες για τα φορέματα αποφοίτησης των περισσότερων ιδιωτικών σχολείων στη Θεσσαλονίκη. Καλαμαρί, Ανατόλια, Μαντουλίδης, Ελληνικό Κολλέγιο, Αρσάκειο είναι λίγα από τα σχολεία στα οποία κατά τη γιορτή της αποφοίτησης τα κορίτσια φοράνε λευκά νεανικά φορέματα.

Πολλές κοπέλες επιλέξατε την περίοδο των διακοπών του Πάσχα για να δοκιμάσετε φορέματα αποφοίτησης και να καταλήξετε στο αγαπημένο σας. Νεανικές απλές γραμμές, άνετα υφάσματα που αρμόζουν στην ηλικία των 17-18, είναι λίγα από τα στοιχεία που έχουν τα φορέματα αποφοίτησής μας για το 2013.

Αν πάλι δεν βρείτε κάτι, υπάρχει πάντα η δυνατότητα ραψίματος στα μέτρα σας του φορέματος που έχετε φανταστεί για τη μεγάλη μέρα.

Οι τιμές μας, άκρως ανταγωνιστικές, είναι από 150 ευρώ έως και 600 ευρώ. Στις τιμές περιλαμβάνονται ο ΦΠΑ 23% καθώς και οι μοδιστρικές εργασίες.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας λοιπόν στο 2310-524383, για να δοκιμάσετε και να διαλέξετε το φόρεμα αποφοίτησης των ονείρων σας!!

Φιλικά,

Pink Cloud


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου