Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Pink Cloud: νέος οίκος νυφικών στην Αθήνα!

Καλησπέρα σας!

μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η Pink Cloud ανοίγει τα φτερά της και προσγειώνεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα Υμηττού 86, στο Παγκράτι.

Μέσα Μαϊου το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό. Παρόλα αυτά, από τώρα μπορείτε να μας καλείτε για να κλείσετε ραντεβού στο 210-7565916.Μια μεγάλη έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα περιμένει τις πρώτες δέκα νυφούλες που θα κλείσουν το νυφικό τους από τον οίκο νυφικών μας στην Αθήνα.

Στο νέο μας κατάστημα θα βρείτε τη συλλογή νυφικών πολιτικού γάμου όπου κυριαρχεί η μουσελίνα, με τιμές εώς 650 ευρώ αγορά, νυφικά σύνολα με crop top και νυφική φούστα, καθώς και μέρος της συλλογής grandeur του οίκου μας. Τέλος, ένα μεγάλο φάσμα νυφικών αξεσουάρ (πέπλα, κουάφ, στεφανάκια από φυσικά υλικά) θα πλαισιώνουν το νυφικό σας look.

Επίσης, στο κατάστημά μας στην Αθήνα θα μπορείτε να συζητήσετε για όλο τον γάμο σας (στέφανα, μπομπονιέρες, λαμπάδες, βιβλία ευχών, προσκλητήρια) καθώς και για τη βάπτιση των μικρών σας, στη βάση των πακέτων βάπτισης ή των μεμονωμένων επιλογών!

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!

Pink Cloud girls!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου