Ποιοί είμαστε; Πατήστε εδώ για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Νυφικά για πολιτικό γάμο 2016

Φέτος μας αρέσει ακόμα περισσότερο η συλλογή μας.. για νυφικά για πολιτικό γάμο.
Επιλέξαμε μουσελίνα που πάντα την αγαπάτε, αλλά και μεγάλη ποικιλία από κοντά νυφικά σε δαντέλα, ταφτά, μουσελίνα ή απαλό βαμβακερό τούλι.

Όσο για τα μακρυά νυφικά... θα σας εκπλήξουν.. γιατί όχι μόνο οι τιμές τους διατηρούνται μέχρι τα 650 ευρώ αγορά, αλλά και άνετα μπορούν να φορεθούν σε γαμο-βάπτιση ή θρησκευτικό γάμο, όταν ψάχνετε κάτι σε στυλ φόρεμα, ή πιο αέρινο.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα νυφικά από αέρινη μουσελίνα που πρωτοστατούν στη συλλογή μας για πολιτικούς γάμους, αποτελούν μια υπέροχη επιλογή. Γάμος σε νησί, γάμος σε ξωκκλήσι, γάμος σε πλατεία χωριού ή απλά γάμος σε Δημαρχείο με πάρτυ ή τραπέζι στη συνέχεια... είναι όλα περιστάσεις στις οποίες μπορείτε να βάλετε ένα αέρινο νυφικό από τη συλλογή μας "για πολιτικούς γάμους". Είστε πολλές που δεν θέλετε φουρώ, δεν θέλετε βαριά υφάσματα, ούτε πολύ κέντημα... αυτά τα νυφικά λοιπόν, περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Πάρτε μια μικρή γεύση εδώ:
και φυσικά μπορείτε πάντα να ράψετε ακριβώς αυτό που έχετε φανταστεί, διαλέγοντας τα υφάσματα που σας αντιπροσωπεύουν! Ο στόχος μας πάντα είναι ένα άψογο αποτέλεσμα ποιοτικής ραφής.

Για να δοκιμάσετε νυφικά για πολιτικό γάμο, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο 210-7565916 (Αθήνα) ή στο 2310-524383 (Θεσσαλονίκη)

Με πολλούς καλοκαιρινούς χαιρετισμούς,

Pink Cloud girls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου